Advertisement

Fellaini odottaa keskiviikon Arsenal-ottelua innolla – “todellinen testi”

Manchester Unitedilla on keskiviikko-iltana kasvojen pesun paikka, kun joukkue kohtaa kotikentällään huippuvireisen Arsenalin.

United on pelannut vaisusti maaottelutauon jälkeen. Valioliigassa joukkue on pelannut kaksi tasapeliä häntäpään joukkueita Crystal Palacea ja Southamptonia vastaan, ja voitti Mestarien liigassa vaivoin sveitsiläisen Young Boysin lisäajalla syntyneellä maalilla 1-0 -lukemin.

Unitedin sankariksi viime vuosien aikana jopa yllättävän usein noussut Marouane Fellaini kuitenkin vakuuttaa, että joukkueessa on heikoista tuloksista huolimatta hyvä henki.

“Mielestäni henki joukkueessa on aina hyvä. Me haluamme aina voittaa ja osoitamme sen, Fellaini sanoi United Reviewille.

“Tällä kaudella sitä ei ole tapahtunut, emme ole osoittaneet tarpeeksi, mutta meidän täytyy pitää hyvä henki yllä.

“Henki on tärkeä. Meidän täytyy pitää se yllä. Se on elintärkeää tässä kuussa, koska meillä on paljon pelejä.

Arsenal kasvatti tappiottoman putkensa viikonloppuna jo 19 ottelun mittaiseksi, kun se onnistui voittamaan Pohjois-Lontoon derbyssä Tottenhamin maalein 4-2. Keskiviikon vastus on siis pahimmasta mahdollisesta päästä. Viime kauden vastaava ottelu päättyi Fellainin viime hetken maalilla Unitedin 2-1 -voittoon.

“Se oli hyvä voitto. Tämä on meille kauden toinen kova peli Old Traffordilla hyvää vastustajaa vastaan, vaikeaa vastustajaa, joten odotan innolla ottelua.

“Se on todellinen testi hyvää joukkuetta vastaan, joka on pelannut hyvin. Se on myös haaste meille. Mielestäni se on hieno peli.

Manchester Unitedin ja Arsenalin välinen valioliigaottelu alkaa keskiviikko-iltana kello 22.