Advertisement

Fellaini tuskastunut kannattajien synkkyydestä – “Se on turhauttavaa”

Manchester Unitedin ensimmäinen kolmannes Valioliigassa ei ole ollut ruusuilla tanssimista. Joukkueen heikot esitykset tuovat sarjataulukossa toistaiseksi vasta sijan seitsemän. Lisäksi kannattajien synkistely on luonnollisesti latistanut myös Old Traffordin tunnelmaa. Myös joukkueen belgialainen keskikenttäpelaaja Marouane Fellaini tiedostaa asian, mutta ymmärtää kannattajien tuskan.

“Tietenkin se on turhauttavaa”, Fellaini kertoo.

“Sellaista jalkapallo kuitenkin on. He tulevat, maksavat pääsylipun ja haluavat nähdä hyvää jalkapalloa.”

“Tänä päivänä tunnelma ei ole hyvä. Meidän on vain katsottava eteenpäin ja oltava nälkäisiä. Kritisointi kuuluu jalkapalloon, mutta meidän on tehtävä töitä. Me olemme joukkue ja yhdessä me annamme kaikkemme. Yhdessä me jatkamme eteenpäin ja otamme pisteitä.”

“Me pelasimme viimeksi hyvin positiivista jalkapalloa ensimmäisestä minuutista lähtien. Uskon kaikkien nähneen sen. Me annoimme kaikkemme ja halusimme tehdä maalin. Meidän on vain jatkettava samalla tavalla.”

“Meillä oli paljon maalintekopaikkoja. Meidän on pidettävä tästä hengestä kiinni ja katsottava eteenpäin. Me pelaamme positiivisesti, teemme maaleja ja näytämme kannattajille, että voimme tehdä heidät onnellisiksi.”

Manchester United matkustaa lauantaina Valioliigassa Southamptonin vieraaksi. Tunnelma Southamptonin on niin ikään synkkä, sillä joukkue on vajonnut jo putoamisviivan alapuolelle ja kuiville pääseminen näyttää erittäin hankalalta tällä hetkellä.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom