Advertisement

Fernandinhon mielestä Pep Guardiola on loistava johtaja

Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Fernandinho kertoo Sky Sports Newsin haastattelussa mietteitään manageristaan Pep Guardiolasta. Pelaaja mielestä espanjalainen manageri on tehnyt hänestä itsestään paremman pelaajan ja samalla kertoo Guardiolan olevan loistava johtaja.

”Hän on antanut minulle lisämotivaatiota jatkaa tavalla, jolla olen nyt pelannut.”

”On hienoa kuulla mukavia sanoa häneltä, mutta minun täytyy jatkaa työntekoa kuten tähänkin asti.”


”Managerimme on loistava johtaja. Kaikki haluavat noudattaa hänen filosofiaansa samassa hengessä. Loistavaa johtajaa seuratessa alat uskomaan hänen mentaliteettiaan.”

”Mielestäni tärkein asia on, että seurassa kaikki suuntaavat katseensa samaan tavoitteeseen, työskentelevät samalla tavalla ja tekevät parhaansa.”

Fernandinhon mukaan joukkueessa on tällä hetkellä hyvä harmonia.

”Olemme onnellisia. Pelaamme hyvin ja mentaliteetti joukkueessa on hyvä, koska ajattelemme asioista samalla tavalla. Todisteet ovat nähtävissä kentällä.”

Ei ole vaikeaa ymmärtää, mitä Fernandinho kommenteillaan tarkoittaa. Manchester City on uskomattoman hyvä kuluvalla kaudella ja sillä on ennen illan Newcastle ottelua peräti 17 ottelun voittoputki.

Manchester City johtaa 12 pisteellä toisena olevaa Manchester Unitedia vaikka sillä on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Lisäksi sen kuluvan kauden maaliero on toistaiseksi parempi, kuin toisena ja kolmantena olevien Manchester Unitedin ja Chelsean yhteensä.