Firmino ratkaisi Mestarien liigan huippukamppailun Liverpoolille

Liverpool ja PSG kohtasivat Mestarien liigan kuolemanlohkon avausottelussa Anfieldillä. Viime kauden finalisti Liverpool aloitti ottelun ryminällä. Se oli ensimmäisen vartin aikana todella vaarallinen ja PSG:llä oli suuria vaikeuksia pysyä pelin vauhdissa mukana. Vartin pelin jälkeen pariisilaiset alkoivat pääsemään otteluun hieman paremmin mukaan, mutta ensimmäisestä maalista vastasi kotijoukkue.

Daniel Sturridge sai mahdollisuuden Liverpoolin avauksessa ja pelaaja kiitti luottamuksesta puskemalla kotijoukkueen 1-0 johtoon ottelun 30. minuutilla. Kuusi minuuttia myöhemmin James Milner vei kotijoukkueen jo 2-0 johtoon rangaistuspotkusta. PSG sai hieman lohtua 40. minuutin kohdalla, kun Thomas Meunier kavensi taukonumeroiksi 2-1.

Toisella puoliajalla Mohamed Salah teki Liverpoolille maalin, joka kuitenkin hylättiin. Sturridge osui tilanteessa nappulakengät edellä PSG:n maalivahdin Alphonse Areolan sukukalleuksiin ja tuomari oli viheltänyt pelin poikki. Sturridgella oli loistava paikka lisätä Liverpoolin johtoa 61. minuutin kohdalla, mutta tällä kertaa Areola pystyi torjumaan englantilaisen puskun.

PSG tuli ottelussa tasoihin 83. minuutilla Kylian Mbappen maalilla, mutta ilo jäi ranskalaisten osalta lyhyeksi. Vaihdosta kentälle tullut Roberto Firmino iski kotijoukkueelle 3-2 voitto-osuman lisäajan ensimmäisellä minuutilla. Näin Liverpool pääsi juhlimaan voittoa kauden ensimmäisessä Mestarien liigan ottelussaan ja PSG jäi nuolemaan näppejään. Liverpoolin voitto oli täysin ansaittu pelitilanteet huomioiden. Huomion arvoista oli myös Sturridgen erinomainen pelaaminen.