Advertisement

Firmino pitkään jatkosopimukseen ”Se oli helppo päätös”

Liverpool on tehnyt pitkän jatkosopimuksen brasilialaisen hyökkääjän Roberto Firminon kanssa. 26-vuotias siirtyi seuraan vuonna 2015 Hoffenheimista. Firmino muodostaa Liverpoolissa erittäin tehokkaan trion Mohamed Salahin ja Sadio Manen kanssa. Kuluvalla kaudella Firmino on onnistunut maalinteossa 27 kertaa. Kaiken kaikkiaan osumia on syntynyt Liverpoolissa 50.

”Se oli helppo päätös”, hän kertoi seuran internetsivuilla.

”Joukkue on ottanut minut todella hyvin vastaan.”

”Olen kasvanut täällä hyvin paljon joukkueen tuen kautta. Olen todella onnellinen täällä. Kaikki osuvat kohdalleen parhaalla mahdollisella tavalla.”

Firmino matkaa Liverpoolin kanssa seuraavaksi Roomaan, jossa se kohtaa kotijoukkue AS Roman Mestarien liigan välierien toisessa osassa. Liverpool voitti ensimmäisen osan kotonaan 5-2. Firmino osui tuossa ottelussa kahdesta AS Roman verkkoon.

Joukkue tavoitteli myös Valioliigassa sarjan toista sijaa, mutta tuon tavoitteen saavuttaminen näyttää tällä hetkellä haastavalta. Joukkue on viisi pistettä Manchester Unitedin perässä ja sillä on ottelu enemmän pelattuna. Liverpoolilla on vain kaksi ottelua enää jäljellä Valioliigassa. Sen sijaan Tottenham hengittää neljänneltä sijalta niskaan neljän pisteen päässä. Heillä on peräti kaksi ottelua Liverpoolia vähemmän pelattuna.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom