Advertisement

Fredin mukaan Manchester Unitedin on voitettava Tottenham – ”Se on hyvin tärkeä ottelu”

Kesällä Manchester Unitediin siirtyneen Fredin mielestä Unitedin on voitettava Tottenham tulevana maanantaina, mikäli se haluaa todistaa kykynsä taistella Valioliigan mestaruudesta. Unitedilla on allaan kahdesta ensimmäisestä ottelusta voitto kotona Leicesteriä vastaan ja tappio vieraissa Brightonia vastaan. Brasilialaisen mukaan maanantain ottelu on erittäin tärkeä, sillä Tottenham, Manchester City, Chelsea ja Liverpool ovat voittaneet molemmat omat ottelunsa.

”Se on todella tärkeä ottelu”, Fred kertoi Sky Sport Newsin haastattelussa.

”Tällä viikolla olemme tehneet töitä ja keskittyneet otteluun. Haluamme mennä kentälle ja ottaa siitä voiton kotiyleisömme edessä.”

”Me tiedämme Tottenhamin olevan loistava joukkue, mutta meidän on voitettava jos haluamme taistella Valioliigan mestaruudesta.”

52 miljoonaa puntaa maksanut Fred oli seuran kallein hankinta viime kesänä. Manageri Jose Mourinho olisi halunnut vahvistusta ainakin toppariosastolle. Monista yrityksistä huolimatta seura ei onnistunut tässä tehtävässä ja nyt kritiikki seuran ympärillä on ollut rajua. Portugalilainen manageri on saanut osansa tästä kritiikistä. Unitedissa janotaan menestystä ja kurssin tulisi kääntyä nimenomaan nyt Tottenhamia vastaan. Tappio tietäisi todella vaikeaa syksyn jatkoa seuralle.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom