Advertisement

Fulham antoi Ranierille potkut

Fulham on antanut managerilleen Claudio Ranierille potkut vain reilun kolmen kuukauden pestin jälkeen. Ranieri tuli Fulhamin manageriksi marraskuussa potkut saaneen Slavisa Jokanovicin tilalle, mutta ei onnistunut kääntämään seuran kelkkaa Valioliigassa. Ranierin alaisuudessa Fulham keräsi vain 12 pistettä 16 Valioliiga-ottelussa. Seura on tällä hetkellä Valioliigassa toiseksi viimeisenä ja jo kymmenen pistettä putoamisviivan alapuolella.

Valmennustiimiin jo aiemmin kuulunut Scott Parker ottaa toistaiseksi Fulhamin managerin pestin hoitaakseen. Fulhamin puheenjohtaja Shahid Khan vahvisti uutisen tänään seuran verkkosivuilla.

”Iltapäiväisen keskustelumme jälkeen Claudio Ranieri oli samaa mieltä, että muutos oli kaikkien parhaaksi”, Khan totesi tiedotteessa. ”Se ei yllätä minua, Claudio oli täydellinen herrasmies kuten aina.”

Khan kertoi tiedotteessa myös ymmärtävänsä, että Ranieri joutui hyvin vaikeaan tilanteeseen Fulhamissa.

”Claudio tuli hankalaan tilanteeseen ja peri joukkueen, joka oli kerännyt vain yhden pisteen kahdeksasta edellisestä ottelusta”, hän jatkoi. ”Hän antoi välitöntä parannusta keräämällä yhdeksän pistettä kahdeksasta ensimmäisestä ottelustaan. Tuo tahti ei vain valitettavasti jatkunut, mutta olen kiitollinen hänen panoksestaan. Claudio jättää Fulhamin ystävänä ja nauttii varmasti menestyksestä pian taas jossain.”

Leicesterin kanssa Valioliigan mestaruutta sensaatiomaisesti 2016 juhlinut Ranieri sai myös sanansa tiedotteen loppuun.

”Olen luonnollisesti pettynyt viimeaikaisiin tuloksiin ja siihen, ettemme pystyneet rakentamaan tuloni jälkeisen hyvän alun päälle”, Ranieri totesi. ”Haluaisin kuitenkin kiittää seuraa, pelaajia ja faneja kaikesta tuesta jota he ovat minulle tarjonneet täällä oloni aikana.”