Advertisement

Fulham isännöi mestaruutta jahtaavaa Manchester Cityä

Fulham taistelee kovasti sarjapaikkansa puolesta. Joukkueen tilanne näyttää tällä hetkellä melko huonolta. Sen pitäisi käytännössä pystyä voittamaan lähes jokainen jäljellä oleva ottelunsa ja tänään se saa kotikentällään vastaansa hallitsevan Valioliigan mestarin Manchester Cityn. Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa Etihadilla päättyi kotijoukkueen 3-0 voittoon. Cityn maaleista vastasivat Leroy Sane, David Silva sekä Raheem Sterling.

Fulham on vaihtanut kuluvan kauden aikana jo kahdesti manageria ja tällä hetkellä onkin hyvin todennäköistä, että joukkueen visiitti Valioliigassa jää toistaiseksi vain yhden kauden mittaiseksi. Joukkue on panostanut suuresti pelaajahankintoihin ja putoaminen olisikin seuralle suuri pettymys. Uudet pelaajat eivät ole kuitenkaan pystyneet muutamaa lupaavaa esitystä lukuun ottamatta kunnolla näyttämään kykyjään Länsi-Lontoossa. Loppukauden ajan seuraa valmentaa Scott Parker, joka uskoo Fulhamin pystyvän järisyttämään Cityä.

”Manchester City on fantastinen joukkue, jolla on manageri, joka tulee jäämään historiaan yhtenä parhaista. Me odotamme kuitenkin kovasti mahdollisuutta voittaa”, Parker kertoi.

”Viimeisissä otteluissa oli paljon positiivisia asioita, mutta pisteet jäivät saamatta. Erot ovat kuitenkin olleet pieniä.”

Manchester City joutuu taistelemaan Liverpoolin kanssa tosissaan tämän kauden mestaruudesta. Viime kaudella mestaruus tuli hyvin helposti, mutta tällä kaudella titteli ratkaistaneen vasta aivan viimeisessä ottelussa. Pep Guardiola uskoo, ettei maajoukkuetauko ole juurikaan haitannut joukkueen virettä.

”Sanoisin, että tulimme hyvin takaisin maajoukkuetauolta. Rytmi siellä on ollut hyvin samanlainen. Nyt tulemme pelaamaan ainakin 11 ottelua ja ansaitsisimme pelata 12, 14, ehkä jopa 15 ottelua. Meidän on katsottava mitä tapahtuu”, Guardiola kertoi lehdistötilaisuudessaan.

Fulham vs Manchester City avaa Valioliigan lauantain kierroksen. Ottelu on nähtävissä Viasatilta sekä Viaplayltä kl0 14.30 lähtien. Studio alkaa klo 14.00.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom