Advertisement

Fulhamin putoaminen varmistui – Omistaja pyysi faneilta anteeksi

Valioliigaan täksi kaudeksi nousseen Fulhamin putoaminen varmistui tiistai-iltana, kun Mökkiläiset kärsivät tylyn 4-1 -tappion Watfordille Vicarage Roadilla.

Vaikka Fulham oli nousijajoukkue, jotka ovat lähes poikkeuksetta myös ehdokkaita putoajiksi, oli lontoolaisseuran putoaminen takaisin Mestaruussarjaan suuri yllätys. Fulham panosti kuluvaan kauteen valtavasti, mutta kaudesta tuli täysi pannukakku.

Fulhamin omistaja Shahid Khan pyysi joukkueen kannattajilta epäonnistumista anteeksi.

”Tuloksemme kolmen viime kuukauden aikana olivat yhtä huolestuttavia niin minulle, kaikille seuraan kuuluville henkilöille, kuin tiedän niiden olleen myös teille, Khan sanoi Fulhamin verkkosivuilla antamassaan lausunnossaan.

”Eilisen tulos virallisti sen, minkä emme uskoneet olleen mahdollista elokuussa. Yritimme epätoivoisesti välttää tätä kauden edetessä. Se tekee minulle tästä päivästä kaikkein vaikeimman päivän.

”Olen pahoillani siitä, että petimme teidät. Tavoitteenamme tällä kaudella oli jatkaa sitä rakennusta, mihin viime kaudella jäimme. Investoimme paljon kokoonpanoon, jotta Fulham pelaisi aina Valioliigassa eikä tuottaisi ikinä pettymystä.

”Se ei kuitenkaan onnistunut ja olemme siitä vastuussa. Nyt teemme johtopäätöksiä, laadimme huolellisia suunnitelmia ja toimimme niiden mukaan.

”Tiedostan sen, että se ei ehkä lohduta tänään, mutta voin vakuuttaa teille, että olen sitoutunut täysillä Fulhamiin. Kiitos kaikille uskosta, kärsivällisyydestä ja tuesta.