Fulhamin Seri tyytyväinen kotitasuriin

Sarjanousija Fulham ja loistavasti kautensa aloittanut Watford tasasivat lauantain päiväottelussa pisteet 1-1 -tasatuloksella. Watford siirtyi ottelussa johtoon jo toisella peliminuutilla Andre Grayn maalilla, mutta kotijoukkue kampesi itsensä pistejakoon Aleksandar Mitrovicin onnistuttua maalinteossa ottelun lopussa.

Fulhamiin kesällä Nizzasta siirtynyt Jean Michael Seri pelasi ottelussa täydet peliminuutit ja oli pistejakoon tyytyväinen.

”Ottelu oli meille hyvin vaikea, koska he painostivat koko ajan, emmekä pystyneet pelaamaan omaa jalkapalloamme, Seri sanoi.

”He tekivät ottelussa todella nopeasti maalin, mutta taistelimme ottelusta yhden pisteen, joka on meille hyvä tulos.

”Voin sanoa, että tämä on hyvä piste, koska he ovat erittäin vahva joukkue ja he tietävät, mitä heidän on tehtävä, kun he ovat kentällä. Taistelimme pelin voitosta, mutta tämä piste on meille hyvä.

”Pelaamme jokaisessa pelissä voitosta. Jos emme voi voittaa, meidän on varmistettava, että emme häviä.

”Otimme yhden pisteen joukkueelta, jota vastaan on erittäin vaikeaa pelata, ja se on hyvä tulos meille.

Fulham oli avausjaksolla vaikeuksissa, mutta Slavisa Jokanovicin tuplavaihto puoliajalla auttoi joukkuetta pääsemään mukaan peliin.

”Pomo näki sen aikaisin, mikä oli meille hyvä. Otimme vaihdot ja näitte, että olimme parempia toisella puoliajalla.

”Meidän on tarkasteltava toista puoliaikaamme ja yrittää jatkaa samalla tavalla seuraavassa pelissä. Se oli meiltä positiivinen esitys ja meidän on jatkettava näin.

Fulhamin pelit jatkuvat jo tiistaina, kun joukkue kohtaa Carabao Cupissa Millwallin vieraskentällä. Viikonloppuna edessä on vierailu Goodison Parkille Evertonin vieraaksi, joten helppoja pelejä ei lontoolaisseuralle ole luvassa.