Advertisement

Gabriel Jesus toivoo pääsevänsä pelaamaan enemmän Sergio Agueron kanssa

Vahvasti valioliigakautensa aloittanut Manchester City on pelannut Pep Guardiolan alaisuudessa pääasiassa yhden kärjen taktiikalla, mutta sunnuntain Huddersfield-ottelussa joukkue pelasi 3-5-2 -formaatiolla. Se tuotti myös tulosta, sillä kärjessä pelanneet Sergio Aguero (3) ja Gabriel Jesus (1) viimeistelivät yhteensä neljä maalia.

Jesus sanoo, että hän ja Aguero ovat osoittaneet nyt useaan otteeseen puolentoista vuoden aikana pystyvänsä pelaamaan kärjessä yhdessä ja toivoo kaksikolle lisää yhteistä peliaikaa.

”Joukkueessamme on kuusi pelaajaa, jotka pystyvät pelaamaan hyökkäyksessä ja kaikki ovat todella hyviä, Jesus sanoi Manchester Cityn verkkosivuilla.

”Pep valitsi Sergion ja minut, aivan kuten hän teki myös viime kaudella, ja mielestäni oli vain yksi ottelu, jossa emme olleet riittävän hyviä – mutta pääasiassa kun me pääsemme pelaamaan yhdessä, me teemme hienoa työtä. Voimme todellakin pelata yhdessä!

”Kausi alkoi todella hyvin Arsenalia vastaan viime viikolla ja halusimme aloittaa vahvasti myös kotikentällä. Joukkue teki hyvää työtä Huddersfieldiä vastaan – teimme niitä asioita mitä olemme harjoitelleet ja mitä meitä on pyydetty tekemään ja tulos näkyy taululla.

Manchester Cityn pelit jatkuvat tulevana lauantaina, kun joukkue matkustaa sarjanousija Wolvesin vieraaksi Molineux Stadiumille.