Advertisement

Gareth Bale Man Unitediin? – Zidane: “Hän on joukkueen avainpelaaja”

”Me jatkamme kovaa työntekoa ja me luotamme Garethiin, ihan samalla tavalla kuin muihinkin pelaajiin.”

Manchester United ja José Mourinho ovat alkukauden upeista otteista huolimatta yhä aktiivisia pelaajamarkkinoilla, ja on uusimpien shokkihuhujen mukaan Real Madridin tähtilaituri Gareth Balen perässä. Red Devils on tiettävästi valmis tarjoamaan jopa 92 miljoonaa puntaa walesilaisen palveluksista.

Espanjalaislehden Don Balonin mukaan United kokeilee kepillä jäätä, kosiskellessaan entistä Tottenhamin supertähteä pois Real Madridista. Bale on ajoittain esiintynyt vahvasti edukseen, mutta on kausi kaudelta näyttänyt vähemmän siltä supertähdeltä, joka siirtyi Tottenhamista espanjan pääkaupunkiin vuonna 2013. Varsinkin tällä kaudella upeasti aloittanut Marco Asensio on syrjäyttämässä walesilaista, ja Unitedin rahakas tarjous on varmasti houkutteleva niin pelaajalle kuin seuralle. Jos video ei näy sivulla, voit katsoa Asension upean avausmaalin täältä.

https://www.youtube.com/watch?v=6komxCjr8rY

Real Madridin tyytyessä tasapeliin Valenciaa vastaan viikonloppuna, Los Blancosin kannattajat buuasivat äänekkäästi Balelle ja hänen ympärillä pyöriville siirtohuhuille, joka varmasti yksilötasolla heikentää motivaatiota ja sitoutumista nykyiselle seuralle. Suolaa haavoihin lisää Asension upea esitys, jonka aikana nuorukainen onnistui maalinteossa kahdesti.

Espanjan mediassa pyörivät siirtohuhut ovat puhuttaneet myös Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidanea, joka kuitenkin vakuuttaa Balen yhä olevan tärkeä osa Realin joukkuetta.

”Hän on joukkueen avainpelaaja. Gareth on Gareth. Me jatkamme kovaa työntekoa ja me luotamme Garethiin, ihan samalla tavalla kuin muihinkin pelaajiin”, Zidane kommentoi lehdistölle.

Real Madridin Gareth Bale on esiintynyt suhteellisen ailahtelevasti lähikausina. Kuva: Alloverpress.fi

”Garethin tilanne on hyvä. Hänellä oli mahdollisuuksia maalintekoon, mutta ei käyttänyt tilanteita hyväkseen. Me tulemme tekemään työtä tämän eteen.”

”En kritisoi pelaajiani, tämä on sen vastakohta. Olen todella tyytyväinen heidän esityksiin.”

Cristiano Ronaldo on palaamassa tositoimiin, ja nähtäväksi jää, kuinka paljon peliaikaa Asension varjoon jääneelle Balelle suodaan tämän jälkeen.