Advertisement

Gareth Balen agentti tyrmää siirtohuhut Valioliigaan: ”En usko, että hän haluaa tehdä niin”

Walesin maajoukkuekippari Gareth Balea on jo pitkään huhuttu takaisin Valioliigaan. Laitahyökkääjää ollaan viety siirtohuhuissa takaisin ex-seuraansa Tottenhamiin sekä Manchester Unitediin, ja viimeisimpänä ostajaehdokkaisiin on nostettu Newcastle.

Vuodesta 2013 lähtien Real Madridia edustanut Bale on ajautunut viime vuosien aikana madridilaisseurassa ongelmiin, eikä hänellä näytä olevan tulevaisuutta joukkueessa. Viimeisin niitti seuralle, tai ainakin seuran kannattajille, oli marraskuussa nähty mielenilmaus, kun Bale juhlisti Walesin EM-kisapaikkaa lakanalla, jossa luki: ”Wales, Golf, Madrid – Tässä järjestyksessä.”

Vaikka Balea on vahvasti huhuttu Valioliigaan, ei walesilaistähti halua sinne palata, ainakaan, jos hänen agenttiaan Jonathan Barnettia on uskominen.

Barnettin mukaan Bale voisi jopa lopettaa pelaajauransa Madridissa, seurassa, jonka kanssa hän on voittanut neljä kertaa Mestarien liigan.

”Hänellä on erittäin mukava elämäntapa. En ymmärrä, miksi hän ei näkisi uransa jatkuvan Madridissa”, Barnett sanoi BBC:lle.

”Hänen paluunsa takaisin Valioliigaan pelaamaan olisi uskomatonta – se olisi iso asia. En kuitenkaan usko, että hän haluaa tällä hetkellä tehdä niin. Hän on melko onnellinen pelatessaan Realissa.”

30-vuotiaan Balen sopimus Real Madridin kanssa ulottuu kesään 2022 asti. Transfermarktin mukaan hänen siirtomarkkina-arvonsa on enää vain 32 miljoonaa euroa.