Advertisement

Gary Neville: Arsenal teki virheen Pierre-Emerick Aubameyangin kanssa heti ensimmäisenä päivänä

Valioliigan tähtihyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyangin sopimus Arsenalin kanssa päättyy kesällä 2021, eikä gabonilaishyökkääjä ole tiettävästi halukas allekirjoittamaan uutta sopimusta pohjoislontoolaisseuran kanssa. Arsenal on täten tilanteessa, että seuran on joko myytävä maalitykkinsä tänä kesänä, tai luovuttava hänestä ilmaiseksi ensi kauden jälkeen.

ManU-legenda Gary Nevillen mukaan Arsenal teki Aubameyangin kanssa virheen jo heti ensimmäisenä päivänä, kun seura tarjosi pelaajalle vain kolmivuotista sopimusta.

“Jos maksat 60 miljoonaa puntaa jostain pelaajasta, sinun pitäisi varmistua siitä, ettet joudu sellaiseen tilanteeseen, jossa hän voi lähteä. Arsenal joutuu tähän tilanteeseen aivan liian usein”, Neville kertoi Sky Sportsille.


“Kolmen vuoden sopimus jollekkin, joka maksaa 60 miljoonaa puntaa.. Sinun tulisi haluta ainakin se neljäs vuosi sopimukseen, jotta voit hallita häntä, jos hän menestyy hyvin kahden ensimmäisen vuoden aikana.”

“Joten se on virhe, jonka he ovat tehneet Aubameyangin kanssa jo heti ensimmäisenä päivänä. Se, että he ovat nyt tässä tilanteessa, johtuu aiemmin tekemistä virheistä.”

30-vuotias Aubameyang voitti viime kaudella Valioliigan maalikuninkuuden. Tällä kaudella gabonilaishyökkääjä on tehnyt 17 liigamaalia 26 pelaamassaan ottelussaan.