Advertisement

Gary Neville toivoo Englannin menestyksen nostaneen brittifutiksen arvostusta

Välierätappiosta huolimatta Englanti on pelannut erinomaiset kisat ja pärjänneet ennakko-odotuksiin nähden huomattavasti odotettua paremmin. Maajoukkueen valmentaja Gareth Southgate on tehnyt erinomaista työtä joukkueen peräsimessä. Nuoren joukkueen pelaaminen on ollut kypsää ja se on pysynyt pelaamaan hyödyntäen parhaat ominaisuutensa.

Englannin entinen puolustaja Gary Neville toivoo maan menestymisen nostavan brittifutiksen arvostusta etenkin kotimaassa.

”Tämä joukkue on nostanut meidät paikkaan, jossa emme olisi koskaan uskoneet pääsevämme. Englanti ei ole koskaan ylisuoriutunut, mutta tämä joukkue on päässyt välieriin. He ovat saaneet koko kansakunnan mukaansa”, Neville kertoi ITV:lle.

”Nuorten joukkueet ovat pärjänneet hyvin ja olemme alkaneet voittamaan turnauksia. Englantilainen jalkapallo on ottanut todella paljon iskuja vastaan vuosien saatossa kentällä ja sen ulkopuolella.”

”Todellisuus on se, että Valioliigassa noin 30 prosenttia pelaajista on englantilaisia. Englantilaiset managerit eivät saa huippupestejä. Toivottavasti tämä lisää luottoa englantilaiseen jalkapalloon. Tämä nostaa kaikkia.”

”Gareth on varmasti hyvin pettynyt. Hän oli mukana vuonna -96 ja hän haluaa varmasti varmistaa meidän olevan mukana jatkossakin.”

 

Betsson tarjoaa pelaajilleen 10 euron riskittömän vedon jalkapallon MM-kisoihin. Kampanjaan pääset osallistumaan tästä.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom