Advertisement

Gary Neville vertaa Man Cityn tähteä Gerrardiin ja Beckhamiin – “hypnotisoivaa katsottavaa”

Kuva: TT, Rui Vieira

 

Gary Neville on kertonut Kevin De Bruynen “hypnotisoivan” hänet, ja vertaa keskikenttäpelaajaa David Beckhamiin ja Steven Gerrardiin.

Belgialainen 28-vuotias on takaisin huippukunnossa, kun viime kaudella keskikenttäpelaaja oli loukkaantunut suurimman osan kaudesta. Viime kaudella pelejä kertyi De Bruynelle ainoastaan 19 kappaletta, mutta alkukausi on näyttänyt ettei taidot ole tästä huolimatta ruostunut.

De Bruyne on loistanut keskikentällä Man Cityn kahdessa ensimäisessä ottelussa. Kauden avauksessa kaatui West Ham selvin numeroin 5-0, mutta toisessa ottelussa City joutui tyytymään 2-2 tasapeliin, kun Tottenham vieraili Etihad Stadionilla.

Tasapelin takia Liverpool sai hieman kaulaa mestaruustaistossa, mutta otteluita on pelattu vasta kaksi, ja Neville uskoo Cityn ainoastaan parantamaan otteitaan kauden jatkuessa – varsinkin jos De Bruyne pysyy pelikunnossa.

 

 

“He tulevat [parantamaan peliään] jos hän [Bruyne] pysyy pelikunnossa”, Sky Sportsin asiantuntija kertoi Monday Night Footballissa.

“Tykkään katsoa taktisia pelejä, eikä yleensä yksilöt herätä minussa suuria tunteita, mutta hän hypnotisoi minut.”

“Hänen sijoittumisensa on aina kohdallaan, ja käytän nyt nimiä kuten David Beckham ja Steven Gerrard kun haluan vertauskuvan, koska he ovat kaksi parasta keskittäjää oikealta laidalta, ja De Bruyne on laadultaan yhtä hyvä, ja tämä on suuri kunnianosoitus.”

“Hän on fiksu, hänen ajoitukset ja juoksut ovat täydellisiä niin pallollisena kuin pallottomana, eikä ikinä tarvitse huolehtia, etteikö pallo menisi juuri sinne minne sen pitää. Se ei ole keskitys, se on enemmänkin syöttö.”