Advertisement

Gary Nevillellä selvä ehdokas Arsenalin uudeksi manageriksi “Hän on voittaja”

Huhumyllyt Arsenalin uudesta managerista alkoivat jo aikaa sitten. Perjantaina nykyinen manageri Arsene Wenger ilmoitti siirtyvänsä sivuun managerin tehtävistä kauden päätyttyä. Tuo ilmoitus sai luonnollisesti huhujen määrän räjähdysmäiseen nousuun. Wengerin korvaajaksi on nostettu muun muassa jo Carlo Angelottia, Massimiliano Allegria, Thomas Tuchelia, Luis Enriqueta sekä Patrick Vieraa. Heidän lisäkseen on myös tukku muita nimiä. Jokaisella henkilöllä vaikuttaa olevan omat mielipiteet siitä, kenen tulisi korvata Wenger seurassa. Manchester Unitedin puolustajan ja Sky Sportsin asiantuntijan Gary Nevillen mukaan tämän henkilön pitäisi olla Atletico Madridia menestyksekkäästi valmentanut Diego Simeone.

”He tarvitsevat managerin, joka voi nostaa heidät painoluokkaa ylemmäksi. Loistava ehdokas tähän olisi mielestäni Atletico Madridin Diego Simeone”, Neville kertoi Sky Sportsille.

”Hän on kausi toisensa jälkeen haastanut, ei vain Mestarien liigassa vaan myös La Ligassa joukkueella, jolla on suuri budjetti. Ei kuitenkaan lähellekään niin suuri kuin Barcelonalla tai Real Madridilla.”


”Uuden managerin on haastettava Manchester Cityn, Manchester Unitedin ja vähemmässä määrin Chelsean taloudellisen mahdin kanssa.”

”Jos he haluavat onnistua siinä, he tarvitsevat loistavan managerin. Simeone on paras manageri Euroopassa siihen tarkoitukseen tällä hetkellä. Hän on toistuvasti onnistunut siinä.

”Hänen houkuttelemisensa pois Atletico Madrisista olisi suuri siirto ja ihmiset sanovat, ettei se olisi Arsenalin tapaista. Olen siitä erimieltä.”

“Simeone on voittaja.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom