Advertisement

Gary Nevillen mielestä Zlatan ei ole uhka maalivireensä kadottaneelle Lukakulle

Entinen Manchester Unitedin laitapuolustaja Gary Neville sanoo, ettei Zlatan Ibrahimovic ole uhka Romelu Lukakulle, vaikka Manchester Unitedin hyökkääjä taistelee maalinteon vaikeuden kanssa.

Lukaku aloitti Unitedissa vahvasti tekemällä 11 maalia ensimmäiseen kymmeneen otteluun. 75 miljoonalla punnalla kesällä Evertonista hankittu belgialaishyökkääjä on kuitenkin tehnyt vain yhden maalin edellisessä 11 pelaamassaan ottelussaan. Tiistain Watford -ottelussa Lukaku missasi kahdesti avopaikan, eikä maalisarake karttunut tuossakaan ottelussa, vaikka United teki pelissä neljä maalia.

Toinen entinen United-puolustaja Rio Ferdinand puolestaan sanoi aiemmin tällä viikolla, että Lukakulle olisi koitunut lisäpaineita kilpailusta Zlatanin kanssa. Neville on asiasta eri mieltä.

– En näe Zlatan Ibrahimovicia uhkana Lukakulle, vaan täydennykseksi. Zlatan on itsevarma, mutta Lukaku on numero yksi. Fanit ja manageri luottavat häneen.

Manchester Unitedilla, joka on Valioliigassa tällä hetkellä toisella sijalla, on edessään kaksi elintärkeää liigapeliä, kun joukkue matkaa lauantaina neljäntenä olevan Arsenalin vieraaksi, ja seuraavana viikonloppuna joukkue isännöi sarjakärki Cityä Manchesterin paikalliskamppailussa.

– En usko, että Jose Mourinho olisi huolissaan Romelu Lukakun maalittomuudesta. Hänet hankittiin tekemään maaleja niissä peleissä, joissa United jäi viime kaudella tasapeliin, mutta nyt joukkue tarvitsee häntä eniten näissä suurissa otteluissa.

United matkustaa Emirates Stadiumille lauantai-iltana Arsenalin vieraaksi, ottelu käynnistyy kello 19.30 Suomen aikaa. Nähtäväksi jää onnistuuko Lukaku vihdoin maalinteossa.