Advertisement

Gary Nevillen mukaan Chelsea on ”todellinen uhka” Valioliigan mestaruustaistossa – kertoi samalla syyn, miksi joukkueella on paremmat mahdollisuudet kuin Tottenhamilla

Manchester Unitedin pelaajalegenda Gary Nevillen mukaan Chelsean ”voittamisen kulttuuri” antaa heille Tottenhamia paremmat mahdollisuudet voittaa Valioliigan mestaruus.

Frank Lampard on saanut pelaajahankintojen myötä sorvattua joukkueen puolustuspään kuntoon, ja lontoolaisryhmä on pelannut tähän mennessä eniten nollapelejä Valioliigassa.

Chelsea on sarjataulukon kolmantena, kaksi pistettä sarjakärki Tottenhamia perässä, mutta Neville uskoo, että Lampard on saanut joukkueen ”sopeutuvaksi”, mikä tekee heistä ”todellisen uhan” mestaruustaistossa.

– Chelsea on tehnyt minuun vaikutuksen, heillä on todelliset mahdollisuudet, Neville sanoi The Gary Neville Podcastissa.

– Mielestäni Chelsealla on suurempi mahdollisuus mestaruuteen kuin Tottenhamilla. Heillä on N’Golo Kante, heillä on Thiago Silva, pelaajat, jotka voivat ohjata heidät siihen.

– Heillä on voittamisen kulttuuria, heillä on hyviä pelaajia. Lisäksi he ovat sopeutuva joukkue. Joukkue, joka voi toteuttaa sen, mitä Lampard haluaa heidän tekevän. Chelsea on todellinen uhka.