Advertisement

Gary Nevillen mukaan Jack Wilshere on terveenä ollessaan vahvistus kenelle tahansa

Arsenalin keskikenttäpelaaja Jack Wilshere on noussut ryminällä taistelemaan paikasta Englannin maajoukkueessa ensi kesän MM-kisoihin. Pitkään loukkaantumisten takia sivussa ollut keskikenttäpelaaja näytti jo jääneen lopullisesti sivuun maan managerina toimivan Gareth Southgaten suunnitelmista.

Wilshere sai mahdollisuuden Arsenalin avauskokoonpanossa Aaron Ramseyn loukkaannuttua ja on pitänyt paikkansa seurajoukkueen avauksessa siitä lähtien. Peliesitykset ovat sitä luokkaa, että myöskään Southgate ei voi enää sivuuttaa englantilaista joukkueensa pelaajavalintojen suhteen, mikäli Wilshere jatkossa vain pysyy terveenä.

Myös Manchester Unitedin ja Englannin maajoukkueen legendaarinen pelaaja Gary Neville on huomioinut Wilsheren otteet Arsenalin keskikentällä.


”Hän on paras englantilainen jalkapalloilija ja selkeästi”, Neville kertoi Monday Night Football  -ohjelmassa.

”Olen työskennellyt kaikkien Englannin keskikenttäpelaajien kanssa neljä vuotta ja hän voisi pelata missä tahansa joukkueessa tässä maassa tai missä tahansa joukkueessa Euroopassa. Hän on niin hyvä.”

”Jack Wilsheren ainoat ongelmat ovat hänen loukkaantumisensa ja pitkät toipumiset niistä. Kun hän pelaa joka viikko, hän on uskomaton. Hänellä on loistava asenne ja hän harjoittelee todella hyvin. Hänellä on fantastiset taidot.”

Wilshere toimi Chelseaa vastaan pelatussa Carabao Cupin välieräottelussa joukkueensa kapteenina. Ottelun jälkeen englantilainen myönsi, että Arsenalin kapteenina toimiminen on ollut hänen pitkäaikainen unelmansa. Hän myös toivoo nousevansa tulevaisuudessa seuransa vakituiseksi kapteeniksi.