Advertisement
" "

Gerrard: Benitez provosoi pelaajat parhaimpaansa

Liverpoolin legendaarinen keskikenttäpelaaja Steven Gerrard muisteli, kuinka Newcastlen nykyinen päävalmentaja Rafael Benitez sai pelaajista parhaimpansa irti. Gerrard pelasi vuodet 1998-2015, eli käytännössä koko huippuaktiiviuransa, Liverpoolissa. Benitez oli kaudet 2004-2010 joukkueen peräsimessä. Espanjalaisluotsin aikakaudella Liverpool voitti muun muassa kaudella 2004-2005 Mestarien liigan.

”Jos olisin tehnyt kaksi maalia ottelussa, hän olisi ottanut minut pois tietäen, että olisin hermostunut ja tulistunut todistamaan hänelle, kuinka väärässä hän oli”, Gerrard kommentoi BBC:n 5 live Sport -radiokanavalla.

Benitezin valmentajaura on jatkunut Liverpoolin jälkeen vaiheikkaana. Kokenut espanjalainen on ajautunut Internazionalen, Chelsean, Napolin ja Real Madridin kautta nykyiseen pestiinsä Newcastleen. Benitez nauttii Newcastlessa fanien suurta suosiota, ja kausi on alkanut odotettua paremmin. Joukkue on viiden ottelun jälkeen sarjassa neljäntenä 9 pisteellä. Newcastle on voittanut kolme ottelua ja hävinnyt kaksi.

Gerrard pelasi Liverpool-uransa jälkeen kaudella 2015-2016 yhteensä 34 ottelua LA Galaxyssa, Yhdysvalloissa. Nyt entinen pelaajasuuruus on aloittanut valmentajauraansa Liverpoolin alle 18-vuotiaiden joukkueen valmentajana.