Gerrard iloinen Villareal-ottelun jälkeen – ”Olen hyvin ylpeä joukkueestani”

Ensimmäistä kauttaan Glasgow Rangersin managerina toimiva ex-Liverpool kapteeni Steven Gerrard pääsi eilen nauttimaan ensimmäisestä ottelustaan europelien lohkovaiheessa joukkueensa kanssa. Rangers matkusti Eurooppa-liigassa Villarealin vieraaksi ja tuliaisena oli loistavan venymisen jälkeen 2-2 tasapeli. Villareal hallitsi ottelua mielin määrin, mutta skottijoukkue oli erittäin tehokas omissa paikoissaan.

Gerrard oli ottelun jälkeen syystäkin tyytyväinen joukkueensa suoritukseen.

”Olen todella ylpeä joukkueestani. Etenkin toisella puoliajalla, jolloin pelasimme erittäin vahvasti.”

”Luonnollisesti ottelu lähti käyntiin huonoimmalla mahdollisella tavalla, kun olimme maalin tappiolla jo ensimmäisen minuutin jälkeen. Joskus jalkapallossa on vain nostettava kädet pystyyn. Se oli uskomaton laukaus Carlos Baccalta.

”Puoliajalla viestini oli, että meidän on uskottava ja pelattava rohkeammin syöttelemällä.”

”En uskonut, että olisimme voineet aiheuttaa vastustajalla ongelmia, mutta toisella puoliajalla me teimme sen ja olisimme voineet tehdä muutaman maalin enemmänkin.”

Aivan ottelun loppuhetkillä Rangersin Scott Arfieldillä oli loistava mahdollisuus tuoda jopa voitto Rangersille, mutta laukaus jäi lopulta liian heppoiseksi.