Advertisement

Ghanan ex-maajoukkuepelaaja ei halua Thomas Parteyn siirtyvän Arsenaliin: “Muuten hän menettää kaiken”

Atletico Madridin keskikenttäpelaaja Thomas Partey on ollut vahvasti yhdistettynä Arsenaliin viime kuukausien aikana. Joidenkin tietojen mukaan suullinen sopimus olisi jo tehty, ja siirron virallinen vahvistus tapahtuisi kauden päätteeksi.

27-vuotias Partey on noussut viime vuosien aikana yhdeksi maailman parhaimmista puolustavista keskikenttäpelaajista. Parteysta kiinnostuneita seuroja on vinopino, joten mahdollinen siirto Arsenaliin on herättänyt kummastusta joidenkin jalkapalloa seuraavien ihmisten keskuudessa. Yksi heistä on Ghanan jalkapallomaajoukkueen ex-keskikenttäpelaaja Derek Boateng.

Pelaajauransa kesällä 2017 päättäneen Boatengin mukaan Parteyn tulisi pelata seurassa, jossa hän on onnelinen, ja joka pelaa Mestarien liigaa. Boatengia ei Arsenalin nykyinen tilanne vakuuta.


“Hänen on oltava paikassa, jossa hän on onnellinen, arvostettu ja saa paljon peliaikaa”, Boateng kertoi My Joy Onlinelle.

“Voit ansaita kaikki haluamasi rahat, mutta jos valmentaja ei peluuta sinua, et ole onnellinen.”

“En suosittele hänelle siirtymistä Arsenaliin tällä hetkellä, koska hän on Mestarien liigan pelaaja, ja Arsenal ei nykyjoukkueellaan ole valmis pelaamaan Mestarien liigaa ja jotkut pelaajat ovat vielä lähdössä seurasta.”

“He pelaavat ajoittain erittäin hyvin, mutta voit nähdä kokemattomuuden vahingoittavan heitä. Sillä tavoin kuin Valioliiga menee tällä hetkellä, heillä tulee olemaan todella kova haaste selvitä Mestarien liigaan tulevinakin vuosina.”

“Jos hän [Partey] haluaa siirtyä, hänen on siirryttävä joukkueeseen, joka pelaa Mestarien liigassa, muuten hän menettää kaiken.”