Advertisement

Giggs povaa Man Unitedille pitkää odotusta seuraavaan liigamestaruuteen – ” Se voi olla 15 tai 20 vuoden päässä”

Walesin maajoukkuemanageri ja Manchester United legenda Ryan Giggs antoi oman mielipiteensä koskien ex-seuransa tulevia mestaruusmahdollisuuksia.

Manchester Unitedin viimeisin Valioliigan mestaruus on kaudelta 2012-13, jolloin Sir Alex Ferguson johdatti joukkueen voittoon viimeisellä kaudella ennen lopettamista. Sen jälkeen onnea ovat kokeilleet David Moyes, Louis Van Gaal sekä Jose Mourinho, mutta heikolla menestyksellä.

Liverpool lopetti viime kauden mestaruudellaan 30 vuoden kuivan kauden ja Giggs pelkää sitä, että Man United tulee kohtaamaan samankaltaisen mestaruudettoman ajanjakso Liverpoolin kehittyessä jatkuvasti. Giggs avasi mielipiteitänsä Jamie Carragherin kanssa The Greatest Game -podcastissa.


”Se voi olla 15 tai 20 vuoden päässä, varsinkin jos Klopp ja Guardiola ovat mukana pitkään”

“He ovat saaneet resursseja ja pelaajia, joten meidän täytyy katsoa tilanteessa Liverpoolia, kun he luulivat 1990 mestaruuden jälkeen voittavansa mestaruuden uudestaan.”

“Kloppillakin meni 4,5 vuotta voittaa mestaruus – se ottaa oman aikansa. Meidän pitää ottaa oppia Kloppista.”

“Hän paransi joukkuetta kausi kaudelta tai voitti mestaruuksia kuten Mestareiden Liigan. Näit joukkueen parantavan koko ajan, joten hän sai työskennellä suhteellisen rauhassa ja pienemmän paineen alla.”

”Jokainen uusi manageri ja hankinta nähdään sellaisena, että hän voittaa meille liigan, mutta se ei ole niin.”