Advertisement

Giggs toivoo United-sensaation lievittävän Balen harteilla lepääviä paineita – ”Emme voi luottaa häneen jokaisessa pelissä”

Kuva: TT, Kieran McManus

Walesin jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Ryan Giggs ei ole yllättynyt Daniel Jamesin vahvasta alusta Manchester Unitedissa.

21-vuotias James, joka siirtyi kesällä Swanseasta Manchester Unitediin, on tehnyt kolme maalia neljässä valioliigaottelussa.

Tänään Jamesilla on mahdollisuus jatkaa maalivirettään, kun Wales kohtaa EM-karsintaottelussa Azerbaidzhanin. Giggs odottaa, että James auttaa lievittämään Gareth Balen harteilla lepääviä paineita maajoukkueessa.

”He molemmat pelaavat ja ovat hyvässä kunnossa, molemmat ovat tehneet maaleja. Luulen heidän molempien odottavan innolla peliä”, Giggs sanoi torstaina lehdistötilaisuudessa.

”Dan on päässyt upeasti alkuun Manchester United -urallaan, mutta myös meille hän on pelannut erinomaisesti viime peleissä – etenkin kesällä vaikeissa olosuhteissa.

”On selvää, että sen vuoksi, mitä Gareth on tehnyt ja mitkä hänen kykynsä ovat, paine ja valokeila on aina kohdistettu häneen. Haluan saada nämä paineet pois häneltä, emme voi luottaa häneen jokaisessa pelissä.

James on pelannut kaikissa kolmessa Walesin EM-karsintaottelussa ja tehnyt yhden maalin.