Advertisement

Giggsin mielestä Gareth Bale voi täyttää Ronaldon jättämän tyhjiön Real Madridissa

Cristiano Ronaldon siirto Juventukseen jätti suuren aukon Real Madridin hyökkäykseen. Ronaldo on jo useamman vuoden ajan ollut joukkueen tärkeimpiä pelaajia ja omalla panoksellaan tuonut menestystä seuralle. Real Madrid ei ole toistaiseksi löytänyt miehelle korvaajaa kesän siirtomarkkinoilta. Siirtoikkuna on avoinna vielä huomiseen ja teoreettisesti on mahdollista, että joku pelaaja on seuraan vielä tulossa. On kuitenkin hyvin epätodennäköistä, että tulija pystyisi suoraan astumaan Ronaldon kenkiin.

Walesin maajoukkueen manageri Ryan Giggs kuitenkin uskoo, että seuralla on jo olemassa portugalilaisen korvaajaksi kykenevä pelaaja. Gareth Bale on Real Madridiin siirtymisensä jälkeen joutunut pikku hiljaa enemmän ja enemmän Ronaldon varjoon ja lopulta viime kaudella hän joutui istumaan paljon otteluita penkillä. Balen taidot ovat kuitenkin kiistattomat ja mies on kahden vuoden ajan ollut ratkaisemassa Mestarien liigan mestaruutta Madridille.

“Kun joku Cristianon tapainen pelaaja lähtee, nousee kysymys siitä, kuka hänet pakkaa maalien ja vaarallisuuden suhteen”, Giggs kertoi.

“Se on suuri tyhjiö, mutta Garethilla on kokemusta pitkältä ajalta seurassa.”

“Gareth on näyttänyt laatunsa suurissa otteluissa ja hän kestää kaiken, mitä hänen suuntaan heitetään.”

Seura sai kesällä uuden managerin Julen Lopeteguista, kun viimeiset kaksi ja puoli kautta seuraa valmentanut Zinedine Zidane lähti seurasta. Lopeteguin myötä Bale tulee varmasti saamaan uuden mahdollisuuden seurassa.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom