Advertisement

Gilberto Silvan mukaan Arsenalin pelaajien on aika astua esiin

Arsenalin entisen tähtipelaajan Gilberto Silvan mukaan Arsenalin pelaajien pitää ottaa enemmän vastuuta. Heidän pitäisi tällä lievittää seuran managerin Arsene Wengerin harteilla olevaa painetta. Silvan mukaan Wengeriä ei voi yksin syyttää pelaajien otteista kentällä tämän kauden aikana. Arsenal on Valioliigassa tällä hetkellä kuudentena, joka on ehdottomasti suuri pettymys niin seuran pelaajille, managerille kuin kannattajillekin.

”Työskentelin Wengerin kanssa todella pitkän aikaa. Tunnen hänet hyvin. Hän rakastaa lajia ja haluaa voittaa asioita. Hän uhraa itsensä pelaajien ja seuran puolesta”, Silva kertoi The Depate -ohjelmassa.

”Tällä hetkellä on vaikeaa, mutta hän yrittää parhaansa mukaan käsitellä paineita ja saada samalla parhaan irti pelaajista. Paine on kaiken aikaa hänen harteillaan. Tulee kuitenkin aika, jolloin pitää kysyä mitä pelaajat voivat antaa hänelle takaisin, sillä hän luottaa heihin.”

”Nyt on kyse siitä, että joku astuu esiin jakamaan vastuuta ja ottaa paineita pois henkilöltä, joka uskoo heihin. Kaikki median kysymykset liittyvät siihen, milloin hänen on aika astua sivuun.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom