Advertisement

Giroudilla useita sopimustarjouksia pöydällä

Chelsean keskushyökkääjä Olivier Giroudille ei Maurizio Sarrin aikakaudella ole avautunut reittiä seuran ykköshyökkääjäksi. Syyskaudella edellä oli Alvaro Morata. Tammikuussa Morata lainattiin Atletico Madridiin, mutta tilalle tuli lennosta Juventus-laina Gonzalo Higuain, joka on lunastanut ailahtelevista otteista huolimatta tuon pestin itselleen. Myös Eden Hazardia on nähty kauden aikana nimellisesti keskushyökkääjän roolissa.

Giroud on yhdeksällä maalillaan Eurooppa-liigan maalipörssin kärjessä, mutta Valioliigassa verkko on tällä kaudella heilunut vain kahdesti. 32-vuotiaan ranskalaisen sopimus Chelsean kanssa on päättymässä kesällä. Giroud ei ole ollut tyytyväinen rooliinsa, mutta sopimusasioista kysyttäessä hän kehottaa kääntymään Chelsean johtoportaan Marina Granovskaian puoleen.

“Olen turhautunut kun en pääse kentälle, en vain halua näyttää sitä”, Giroud kertoi Sky Sportsin mukaan. “En ole tyytyväinen kakkoshyökkääjänä. En tiedä, olenko täällä ensi kaudella, sitä teidän täytyy kysyä Marinalta. Haluan nauttia jalkapallosta. Siitä täytyy päättää kauden lopulla.”


Giroud sanoo, että hän on saanut sopimustarjouksia jo pöydälleen. Englannin ulkopuoliset seurat saavat tarjota pelaajille esisopimuksia puoli vuotta ennen sopimuksen päättymistä.

“Kyllä tarjouksia on, mutta en voi kertoa niistä vielä”, Giroud jatkoi. “Olen nyt keskittynyt Chelseaan.”

Chelsean kakkosvalmentaja Gianfranco Zola toivoo Giroudille kunnon jatkosopimusta.

“Olivier Giroud on ollut loistava. Ei ole minun päätettävissäni jatkaako hän, minulla ei ole sitä valtaa”, Zola totesi. “Toivon että hän pysyy – olisi hyvä saada hänelle pitkä sopimus.”

Pitkä sopimus Giroudille sotii kuitenkin Chelsean pelaajapolitiikkaa vastaan. Chelsea ei ole tavannut antaa yli 30-vuotiaille pelaajille pidempiä kuin vuoden mittaisia sopimuksia.