Advertisement

Glen Kamara on haluttua tavaraa! Suomen maajoukkuepelaajan perässä lukuisia valioliigaseuroja sekä saksalaisjätti Borussia Dortmund

Suomen jalkapallomaajoukkueen keskikenttäpelaaja Glen Kamara on haluttua tavaraa tammikuun siirtoikkunassa.

TEAMtalkin mukaan Valioliigaan noussut Leeds on seurannut Kamaraa viime viikkojen aikana tarkasti ja seura on vaikuttunut suomalaispelaajan otteista Rangersissa.

24-vuotias Tampereella syntynyt Kamara on noussut kuluvan kauden aikana Rangersissa avainrooliin ja ollut yksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista. Hiljattain pelatussa Old Firm derbyssä Kamara valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi, kun Rangers kaatoi Celticin vieraskentällä maalein 2-0.

Leeds ei ole suinkaan ainut seura, jonka kiinnostuksen Kamara on herättänyt. TEAMtalkin uutisessa kerrotaan, että keskikenttäpelaajan perässä ovat myös saksalaisjätti Borussia Dortmund sekä valioliigaseurat Everton ja Southampton.

Ranskalaisseurat Lille ja Monaco ovat myös osoittaneet kiinnostuksensa suomalaispelaajaa kohtaan, mutta Valioliigan uskotaan houkuttelevan Kamaraa enemmän.

Rangersin managerina toimiva Liverpool-legenda Steven Gerrard yrittää kuitenkin tehdä kaikkensa Kamaran pitämiseksi seurassa. Gerrard kertoi Old Firm derbyn jälkeen, että hän toivoo seurajohdon tarjoavan uutta jatkosopimusta luottosoturilleen.

– Olen kertonut tunteistani Ross Wilsonille [Rangersin urheilutoimenjohtaja] ja seuran hallitukselle tästä tilanteesta.

– Glen on ollut fantastinen ensimmäisestä päivästä lähtien. Hän on kasvanut ja kehittynyt.

Kamaran sopimus Rangersin kanssa ulottuu vuoteen 2023 asti. Mahdollisuus pelata Valioliigassa rahakkaalla sopimuksella houkuttaa kuitenkin taatusti suomalaispelaajaa, eikä Rangersilläkään ole varaa kieltäytyä mahdollisesti jopa kymmenien miljoonien eurojen siirtokorvauksesta.