Advertisement
" "

Godinin ei ollut missään vaiheessa tarkoitus siirtyä Manchester Unitediin – Kyse oli saada pelaajalle parempi sopimus

Siirtoikkunan viimeisenä päivänä huhuihin nousi Manchester Unitedin yritys hankkia Diego Godin Atletico Madridista. 32-vuotiaan puolustajan edustajat ottivat yhteyttä Manchester Unitediin ja kertoivat puolustajan haluavan siirtyä Old Traffordille. Manchester United oli yhteydessä Atletico Madridiin ja Sky Sportsin tietojen mukaan teki pelaajasta tarjouksen. Tarjous kuitenkin hylättiin. Sky Sportsin tietojen mukaan kyseessä oli vain temppu, jonka tarkoitus oli saada pelaajalle enemmän palkkaa Atletico Madridissa.

Temppu ilmeisesti kannatti, sillä Godille ollaan tarjottu uutta entistä rahakkaampaa sopimusta, jonka pelaaja on valmis hyväksymään.

Manchester Unitedin kannalta siirtoikkunan päättyminen oli murheellinen. Joukkue tavoitteli kaikkiaan viittä eri keskuspuolustajaa, mutta joutui pettymään jokaisen tapauksessa. Jerome Boateng jatkaa ainakin toistaiseksi uraansa Bayern Münchenissä. Pelaaja voi vielä siirtyä PSG:hen, sillä siirtoikkuna on yhä avoin muissa maissa Englantia lukuun ottamatta.

Leicester ei suostunut myymään Harry Maguirea ja Yerry Mina päätyi lopulta Evertoniin. Toby Alderweireldin siirtokaan ei syystä tai toisesta toteutunut.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom