Advertisement

Grealish ”hyväksynyt ehdot” Manchester Unitedin kanssa – Aston Villa-kapteeni Manun ykköskohde kesän siirtoikkunassa

Kuva: TT, James Marsh

Huhut Manchester Unitedin ympärillä eivät ole lakanneet siirtoikkunan sulkeutumisen jälkeen. Goalin tiedon mukaan huikeaa kautta pelaava Aston Villa -kapteeni Jack Grealish olisi hyväksynyt pääpiirteittäiset ehdot kesäsiirrosta Manchester Unitedin kanssa. Myös Manchester Cityn odotetaan liittyvän kilpailuun englantilaiskeskikenttäpelaajasta, mutta Manun koetaan olevan potentiaalisempi vaihtoehto.

Seurat eivät ole vielä tietojen mukaan keskustelleet mahdollisesta siirrosta keskenään, mutta Grealishin väitetään etsineen jo asuntoa Manchesterista. Grealishista tehtiin tarjouksia jo tammikuun siirtoikkunan aikana, mutta Aston Villa ei voinut päästää talismaaniaan pois seurasta kesken kauden.


Grealish on yksi Valioliigan kuumimmista nimistä tällä kaudella, hänen ollessa putoamista vastaan taistelevan Aston Villan isoimpia onnistujia kauden aikana. Grealish on tehnyt Valioliigassa seitsemän maalia ja antanut viisi maaliin johtanutta syöttöä tähän mennessä.

Manchester United on Mirrorin tietojen mukaan valmistelemassa isoa tarjousta Villa-kapteenista, Grealishin väitetään olevan Manun pääprioriteetti kesän pelaajamarkkinoilla. Grealishin ostolla olisi tarkoitus korvata Paul Pogba, joka on todennäköisesti lähdössä pois Manu-leiristä kesän aikana.