Advertisement

Grealishia ärsyttää yleinen debatti hänen ja Mountin paremmuudesta – ”Hän ansaitsee kaiken ylistyksen”

Jack Grealish on noussut syksyn aikana ansaitusti Englannin maajoukkueryhmään ja Aston Villa -kapteeni saikin toisen maaottelunsa ryhmän mukana Englannin rutiininomaisessa 3-0-voitossa Irlannin kustannuksella torstai-iltana. Kuitenkaan Valioliigassa loistanut Grealish ei ole päässyt kentälle Englannin kilpailullisissa otteluissa, kun vastaavasti Chelsea-peluri Mason Mount on nähty avauksessa Grealishin kuluttaessa penkkiä.

Päävalmentaja Gareth Southgaten peluutusvalinnat ovat juuri Grealishin kohdalla aiheuttaneet yleisesti närää ja keskustelua. Netti on myöskin täyttynyt Southgaten ja Mountin sisältävistä memeistä, joihin päävalmentaja otti leikkisästi kantaa ennen Irlanti-ottelua.

Grealishia on kuitenkin ärsyttänyt hänen ja Mountin ympärillä käyty keskustelu, ja 25-vuotias otti asiaan kantaa Irlanti-ottelun jälkeisessä haastattelussa.

”Rakastan Masonia. Se on jopa vähän ärsyttävää, kun hän saa tästä kuraa niskaansa ajoittain.”

 ”Olen aina ollut läheinen Masonin kanssa. Mielestäni hän on uskomaton pelaaja. Rehellisesti sanottuna en edes usko, että taistelemme samasta pelipaikasta.”

”Jos jotain, niin hän on aliarvostettu ja ansaitsee kaiken ylistyksen. Ihmiset, jotka tietävät jalkapallosta ymmärtävät kuinka hyvä hän oikeasti on.”

Englanti jatkaa maajoukkueurakkaansa sunnuntaina Kansojen Liigan -ottelulla Belgiaa vastaan.