Advertisement

Griezmann sanoo siirron Manchester Unitediin olevan mahdollinen

Atletico Madridin ranskalaisen tähtihyökkääjän Antoine Griezmannin siirtoa muualle huhuttiin pitkin koko edellistä kesää. Lopulta Griezmann päätti jäädä Atleticoon. Osittain syynä oli varmasti seuran kesäinen siirtokielto, mikä tarkoitti että hänelle ei pystyttäisi hankkimaan korvaajaa.

Griezmann kuitenkin myöntää hänestä julkaistussa elämäkerrassa, että siirto muualle oli hänen mielessään. Manchester United on hänen mukaansa edelleen mahdollinen hänen osaltaan, sillä Englannissa häntä häiritsee ainoastaan kehnot sääolosuhteet.

“Vaikka saatankin jäädä vaille joitain pokaaleita, minulla on täällä kaikki tarvittava ollakseni onnellinen. Se ei kuitenkaan tarkoita ettenkö lähtisi joku päivä”, Griezmann sanoo kirjassa Sky Sportsin mukaan. “En ole tehnyt vielä päätöstä. Se kaikki riippuu erinäisistä tekijöistä. Minulla ei ole mitään Englantia vastaan, paitsi sen säätä. Manchester United on yksi mahdollisuus.”


Syystä tai toisesta Griezmannin alkukausi on ollut epätavallisen tehoton. Hän on kymmenessä pelaamassaan Espanjan liigan ottelussa onnistunut vasta kahdesti maalinteossa. Neljässä Mestarien liigan ottelussa verkko on heilunut kerran. Samalla myös joukkue on kärsinyt, jääden muun muassa kahdesti tasapeliin azerbaidzhanilaista Qarabag Agdamia vastaan.

Griezmann kertoo myös keskustelevansa usein seuratovereidensa kanssa tulevaisuudestaan. Aloite näille keskusteluille tulee kuitenkin yleensä muilta kuin häneltä itseltään.

“Vaikka kuinka paljon toistelenkin että olen hyvin onnellinen Atleticossa, minulla on loistava valmentaja ja mainiot joukkuetoverit, he kyselevät minulta säännöllisesti tulevaisuudestani. En jätä mitään kertomatta.”

Atletico Madrid saa taas tammikuun siirtoikkunassa virallisesti ostaa pelaajia, ja Diego Costan siirto Chelseasta onkin jo ehditty julkistamaan. Samalla uuden hyökkääjän hankinta voi mahdollisesti avata tietä Griezmannille isompiin ympyröihin.