Advertisement

Griezmannin mielestä Mbappe muistuttaa Cristiano Ronaldoa Manchester Unitedissa

Atletico Madridin ranskalaishyökkääjä Antoine Griezmannin mielestä hänen maajoukkuetoverinsa Kylian Mbappe pelaa kuin Cristiano Ronaldo Manchester Unitedissa.

19-vuotias Mbappe oli isossa roolissa kesän MM-kisoissa, kun Ranska voitti maailmanmestaruuden 20 vuoden tauon jälkeen. Mbappe viimeisteli kisoissa neljä maalia, ja hyvä vire on jatkunut myös ranskalaisseura PSG:n riveissä alkukaudella. Teinisensaatio on viimeistellyt seitsemässä pelaamassaan ottelussaan jo kymmenen maalia, joista neljä syntyi viikonloppuna Lyonia vastaan.

“Kylian muistuttaa minua Cristianosta Manchesterissa, Griezmann sanoi France Footballille.

“Cristiano teki paljon harhautuksia ja toisinaan myös maaleja. Hän ei kuitenkaan ajatellut pelkästään maalintekoa.

“Kun Kylian tekee, mitä Cristiano teki Madridissa, eli ajattelee vain maalintekoa, hän tulee tekemään saman. Hän tulee tekemään 50 maalia per kausi.

Sekä Griezmann että Mbappe ovat molemmat ehdolla Ballon d’Orin eli kultaisen pallon voittajaksi. Griezmannin mielestä ranskalaisen pelaajan tulisi voittaa Kultainen pallo heidän voitettuaan maailmanmestaruuden kesällä.

Olemme maailmanmestareita ja osa maailman parasta joukkuetta. Maailman parhaassa joukkueessa on varmasti myös parhaita pelaajia, eikö?

“Joka tapauksessa, näin minä näen asian. Sen lisäksi kyse on äänistä, mielipiteistä ja erilaisista tuomioista, mutta uskon kuitenkin, että ranskalainen voittaa Kultaisen pallon.