Advertisement

Guardiola ei anna paineen alla olevalle Solskjaerille armoa – ”Siksi saamme paljon palkkaa”

Pep Guardiola hassutteli Manchesterin derbyä edeltäneessä tiedotustilaisuudessa ja kertoi, ettei anna armoa potku-uhan alla olevalle Ole Gunnar Solskjaerille ottelussa. Norjalaisluotsin Man United lähtee derbyyn yhden pisteen paikallisvastustajaansa edeltä, mutta 3-2-tappio RB Leipzigin vieraana tiesi punapaitojen tippumista Mestareiden Liigasta.

Tippuminen nosti Solskjaerin osakkeita seuraavaksi potkut saavaksi Valioliigamanageriksi ja heikko tulos tänään lauantaina lisäisi uhkaa entisestään. Guardiola uskoo, ettei Man United -manageri tarvitse hänen sympatiaansa.

”Siksi saamme paljon palkkaa.”

”On tärkeää ymmärtää Solskjaerin arvo joukkueelle – siitä ei ole epäilystäkään. Minun ei tarvitse antaa hänelle tukea, koska hän on tarpeeksi vahva.”

”Hän tietää, kuinka tämä työ toimii: kun voitamme, olemme neroja ja kun häviämme, meidän tulisi potkia ulos. Se tapahtuu niin Unitedissa kuin kaikissa muissakin seuroissa maailmalla. Se on meidän todellisuus.”

Tulikuuma Manchesterin derby potkaistaan käyntiin tänään klo 19:30 Suomen aikaa. Joukkueet ovat sarjataulukossa perättäisillä sijoituksilla 7. ja 8. ja molemmilla on rästipeli pelaamatta muihin kärkipään joukkueisiin nähden. Panokset ovat siis korkealla ja voitolla heikko alkukausi on vain taaksejäänyttä elämää.