Advertisement

Guardiola ei usko, että valioliigamestaruus ratkaistaan ensi kaudella pelkästään Cityn ja Liverpoolin välillä – “On myös viisi muuta vahvaa joukkuetta”

Liigacup, FA Cup ja Valioliiga. Manchester City voitti päättyneellä kaudella kaikki nämä kolme kilpailua ensimmäisenä englantilaisjoukkueena. Mahtavaan kauteen ainoan särön teki putoaminen Mestarien liigan puolivälierissä Tottenhamille.

Manchester Cityn dominointi etenkin Valioliigassa alkaa käydä jo tylsäksi, vaikka Liverpool löikin hanakasti kapuloita Taivaansinisten rattaisiin tällä kaudella.

Kaudella 2017-18 City keräsi huimat 100 pistettä ja voitti mestaruuden 19 pisteen turvin. Kuluneella kaudella City saalisti 98 pistettä jättäen Liverpoolin taakseen yhdellä pisteellä. Kahden viime kauden aikana City on kerännyt yhteensä 26 pistettä enemmän kuin Liverpool ja 50 pistettä enemmän kuin Tottenham. Manchester United on jäänyt 51 pistettä perään, Chelsea 56 ja Arsenal 65. Erot ovat siis valtavia.

Manchester Cityn manageri Pep Guardiola kuitenkin muistuttaa, että tulevalla kaudella vanhoilla meriiteillä ei ole enää mitään merkitystä vaan kaikki alkaa tyhjältä pöydältä. Guardiola myös uskoo, että mestaruustaistoa ei käydä pelkästään Cityn ja Liverpoolin välillä.

“Meillä tulee olemaan uskomaton kilpailu, mutta ei vain heidän kanssaan [Liverpool]. On myös viisi muuta vahvaa joukkuetta ja siksi Valioliiga on niin kova sarja”, Guardiola sanoi.

“Ensi kaudella aloitamme taas tyhjästä ja sitten näemme mitä tapahtuu.”

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!