Advertisement

Guardiola: ”Haluan Messin lopettavan uransa Barcassa”

Pep Guardiola haluaa nähdä Lionel Messin lopettavan uransa Barcelonassa, koska Man City -managerilla on niin suuri side espanjalaisseuraa kohtaan.

Brittimediat repivät isoja otsikoita pikimmiten, kun Guardiolan kahden vuoden jatkosopimus manchesterilaisseuran kanssa julkistettiin. Lehdistö spekuloi ajatuksella, että espanjalaisluotsin jatko takaisi sen, että seura pyrkisi ensi kesänä hankkimaan Barcelonan kanssa riitautuneen Messin Englannin kentille.

Guardiola itse kuitenkin astui spekulaatiot alas. Hänen toiveensa on, että Messi jatkaisi uransa loppuun Barcelonassa, eikä lähtisi muualle kokeilemaan siipiään.

”Leo Messi on Barcelonan pelaaja ja jos kysytte mielipidettäni, olen henkilö, jolla on suuri kiitollisuudenvelka Barcelonaa kohtaan. Kun olin pelaajana, seura antoi minulle aivan kaiken alusta alkane, akatemiasta lähtien.”

“Joten haluan hänen lopettavan uransa siellä. Sitä haluan. Barcelonan fanina haluaisin Leon lopettavan siellä.”

”Mutta tämän kauden jälkeen hänen sopimuksensa loppuu ja sen jälkeen emme voi tietää, mitä tapahtuu ja mitä hänellä on mielessään.”

”Juuri nyt hän on kuitenkin Barcelonan pelaaja, ja siirtomarkkinat eivät tule aukeamaan ennen kesä- tai heinäkuuta, joten meillä on omat pelit ja saavutukset edessämme ennen sitä. En voi sanoa mitään muuta.”

Man Cityn urakka jatkuu tänään illalla huippukamppailulla, kun Jose Mourinhon Tottenham isännöin taivaansinisiä klo 19:30 alkavassa ottelussa.