Advertisement

Guardiola kertoo, ettei hän tuomitse Mourinhoa

Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että lähes jokainen Valioliigan parissa työskentelevä toimittaja Englannissa haluaa tuoda Manchester Unitedin managerin Jose Mourinhon mukaan kaikissa mahdollisissa vaiheissa. Näin kävi myös Manchester Cityn ja Pep Guardiolan lehdistötilaisuudessa tulevan Newcastle-ottelun alla. Mourinho ryntäsi viime viikolla Tottenhamille kärsityn tappion jälkeen lehdistötilaisuudesta vaatien kunnioitusta.

Cityn managerilta tiedusteltiin hänen mielipidettään siihen, voiko Mourinho vaatia itselleen kunnioitusta kolmen voitetun mestaruuden jälkeen.

“Olen sanonut monesti, että minä en tuomitse häntä. Totta kai meitä arvioidaan nyt voitettujen mestaruuksien kautta.”

“Hänen kyvyistään ei ole mitään epäselvyyttä. En ole ikinä epäillyt niitä ennen, enkä epäile niitä nyt. Mutta kyse ei ole vain mestaruuksista.”

“Olen sanonut monesti, että esimerkiksi minä olen voittanut mestaruuksia upeissa seuroissa mahtavien pelaajien kanssa. Ilman niitä en olisi voittanut mestaruuksia.”

“On monia loistavia managereita, jotka eivät voita mestaruuksia. Sinulla voi olla kyky tuoda jotain erityistä, jolla voisit voittaa mestaruuden, mutta toiset managerit tai joukkueet ovat myös todella hyviä. Hyvät pelaajat pitävät sinun kykyäsi yllä.”

“Monissa olosuhteissa managerit eivät voi kontrolloida sitä. Se ei tarkoita, ettetkö olisi hyvä.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom