Advertisement

Guardiola kiistää huhut Mbappen hankkimisesta

Tällä viikolla brittimediassa on noussut esiin huhu, jonka mukaan Manchester City olisi tammikuussa valmis rikkomaan siirtosummien maailmanennätyksen ostaakseen nuoren ranskalaistähden Kylian Mbappen PSG:n riveistä itselleen. Kirjoitusten mukaan City olisi puolestaan valmis luopumaan Raheem Sterlingistä rahoittaakseen osan Mbappen siirrosta.

Nyt Manchester Cityn manageri Pep Guardiola on kuitenkin jyrkästi kiistänyt huhun todenperäisyyden. Hänen mukaansa Cityllä ei ole rahaa eikä halua maksaa pelaajasta sellaista summaa, minkä PSG todennäköisesti Mbappesta vaatii.

“Se ei tule tapahtumaan. Joskus en ymmärrä, mistä näitä uutisia oikein keksitään”, Guardiola sanoi lehdistötilaisuudessa ennen tiistain Hoffenheim-ottelua. “Manchester Cityllä ei ole, eikä se aio käyttää, sellaista rahaa minkä Mbappe ansaitsee tai mitä PSG pyytää.”


Guardiolalla ei myöskään ole aikomusta luopua Sterlingistä. 23-vuotias Sterling on ollut jälleen erinomaisessa vireessä alkukaudesta, tehden kuudessa Valioliiga-ottelussa neljä maalia ja syöttäen kaksi. Englannissa kasvatettuna pelaajana hänellä on myös lisäarvoa maakiintiöiden täyttämisessä.

“En usko, että PSG aikoo myydä tuon tason pelaajaa millekään muulle seuralle seuraavien vuosien aikana”, Guardiola jatkoi. “Mbappe ei ole tuloss tänne, emmekä me aio vaihtaa pois Raheemia tai muitakaan huippupelaajiamme.”

City hävisi yllättäen ensimmäisen ottelunsa Mestarien liigassa Lyonia vastaan, joten Hoffenheimia vastaan olisi tärkeää saada pistetili auki. Ottelu pelataan tänään alkaen kello 19.55 Suomen aikaa.