Advertisement

Guardiola managerien valinta Valioliigan vuoden manageriksi

Englannin liigakenttien managerien yhdistys on valinnut Manchester Cityn Pep Guardiolan vuoden parhaaksi Valioliiga-manageriksi. Guardiola johdatti joukkonsa toista kertaa putkeen Valioliigan mestaruuteen tällä kaudella. Edellisen kerran tuohon saavutukseen pystyttiin kymmenen vuotta sitten, kun Sir Alex Fergusonin Manchester United sai kolmannen perättäisen mestaruutensa keväällä 2009.

Guardiolaa ei kuitenkaan valittu koko Englannin parhaaksi manageriksi. Sen kunnian sai Sheffield Unitedin manageri Chris Wilder. Wilder johdatti Sheffield Unitedin suoraan nousuun Valioliigaan sen tultua toiseksi Mestaruussarjassa tällä kaudella. Nousu oli Sheffield Unitedin toinen kolmen viimeisen kauden aikana, eikä sen odotettu kauden alla kamppailevan kärkipään sijoituksista.

“Haluan jakaa tämän palkinnon, tietysti, pelaajieni kanssa, he luovat tämän kaiken ja myös henkilökuntani, jonka kanssa tappelen paljon”, Guardiola totesi Sky Sportsin mukaan. “Kiitokset myös kaikille muille Valioliigan managereille, erityisesti Jürgen Kloppille – hän oli uskomaton vastustaja ihan loppuun asti. Oli nautinto pelata heitä kaikkia vastaan.”

Guardiolan ja Wilderin lisäksi ehdokkaana vuoden manageriksi olivat Liverpoolin Klopp, Tottenhamin Mauricio Pochettino, Wolvesin Nuno Espirito Santo sekä Norwichin Daniel Farke.

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!