Advertisement

Guardiola tyrmää huhut paluusta Barcelonaan – ”Minun manageriurani Barcelonassa on ohi”

Aikaisemmin tällä viikolla Victor Font herätti kommenteillaan keskustelua Pep Guardiolan tulevaisuudesta.

Font on yksi kandidaateista katalonialaisseuran tulevaksi presidentiksi, kun Josep Bartomeu irtisanoutui tehtävästä aikaisemmin viikolla. Font lupasi pitää Lionel Messin Barcassa ja tuoda Guardiolan takaisin, jos hänet valitaan seuran uudeksi presidentiksi.

Guardiola vietti Barcelonassa menestyksekkäät vuodet 2008-2012 välillä, mutta nykyinen Cityn keulakuva tyrmää paluuhuhut takaisin espanjalaisseuraan heti alkuunsa. Guardiolan sopimus Cityn kanssa loppuu kuluvan kauden jälkeen, mutta manageri toivoo saavuttavansa menestystä manchesterilaisseurassa vielä ennen poistumistaan.

”Olen sanonut sen monta kertaa. Minun manageriurani Barcelonassa on ohi. Nämä asiat tulee tehdä kerran elämässä ja maailmassa on paljon uskomattomia ihmisiä, jotka voisivat olla siinä pestissä nyt. Esimerkiksi Ronald Koeman on loistava manageri, joten spekulaatiot voidaan lopettaa.”

“Olen vieläkin todella onnellinen täällä. Minulla on vielä tahtoa menestyä seurassa ja se on kaikista tärkein asia.”

”Nyt Barcelonassa on tiedossa vaalit ja toivottavasti he valitsevat oikeat ihmiset ylläpitämään tämän uskomattoman seuran korkeimmalla mahdollisella tasolla.”

”Urani siellä (Barcelonassa) oli uskomaton ja nyt Koeman on siellä, kunnioittakaa häntä. Hän on manageri ja todellinen ystäväni. Olen tulossa liian vanhaksi, jotta voisin toimia Barcelonan managerina. Sinulla täytyy olla erityistä energiaa… sen takia kyseinen positio kuuluu nuorille ihmisille.”