Advertisement

Guardiola valmis luopumaan Leroy Sanésta – ”Haluan ihmisten olevan onnellisia”

Kuva: TT, James Marsh

Pep Guardiola on ilmoittanut Leroy Sanélle, ettei hän tule estämään saksalaishyökkääjän siirtoa Bayern Muncheniin, mikäli laituri ei ole tyytyväinen tilanteeseensa Manchester Cityssä.

Bundesliigan mestari Bayern Munchen on julkisesti kosiskellut nuorta laituria riveihinsä, ja on koko kesän odottanut vastausta Man Cityltä ja Sanélta. Laituri ei varmasti halvalla Man Citystä siirry, ja laiturin markkinarvo on tällä hetkellä noin 90 miljoonan punnan tienoilla.


 

 

”Seuramme on tehnyt tarjouksen hänelle viime vuonna”, Guardiola kommentoi.

Sanélla on sopimustaan jäljellä vielä kahden vuoden verran, eikä City ole onnistunut solmimaan pelaajan kanssa jatkosopimusta kyseisistä yrityksistä huolimatta.

”Haluamme että ihmiset ovat täällä onnellisia. Me yritämme auttaa häntä parhaimpamme mukaan, jotta hän saisi kaiken potentiaalinsa itsestään irti.”

Guardiola tiedostaa, ettei Sanén kaltainen pelaaja varmasti ole täysin tyytyväinen aloitettuaan penkiltä useimmin kuin harvemmin Cityn loppukautena. Katalonialaisluotsi kuitenkin uskoo Sanén jäävän taivaansinisiin Bayern Munchenin kiinnostuksesta huolimatta.