Advertisement

Guardiolalle uusi kolmen vuoden sopimus

Pep Guardiolan aikakausi Manchester Cityssä saa kunnolla jatkoa, sillä seura ja manageri ovat allekirjoittaneet uuden kolmen vuoden mittaisen sopimuksen. Guardiolan edellistä sopimusta oli jäljellä enää vuosi, mutta nyt hän jatkaa Etihad Stadiumilla aina kesään 2021 asti.

“Olen hyvin iloinen ja innoissani. On todellinen ilo saada työskennellä täällä”, Guardiola kommentoi seuran verkkosivuilla. “Nautin jokapäiväisestä työskentelystä pelaajiemme kanssa ja teemme parhaamme yhdessä tulevina vuosina. Managerin pitää tuntea olonsa hyväksi pelaajien seurassa, ja minä tunnen oloni hyväksi.”

Guardiolan alaisuudessa City rikkoi tällä kaudella Valioliigan yhden kauden piste-ennätyksen keräämällä tasan 100 pistettä. Guardiola huomauttaa, että monet joukkueen avainpelaajista ovat vielä varsin nuoria jalkapalloilijoiksi, joten seuralla on vielä myös kehittymisen varaa tulevaisuudessa.

“Keskityn pelaajieni haluun tulla paremmaksi joukkueeksi ja joka päivä yritän myös tehdä heistä sitä – kehittyä kentällä ja kehittää pelaajiani”, Guardiola jatkoi. “Meillä on nuori kokoonpano jonka keski-ikä on 23 vuotta ja me haluamme jatkossakin ottaa askeleita eteenpäin ja pitää kovan tason jonka saavutimme tällä kaudella.”

Cityn ja Guardiolan väliset sopimusneuvottelut olivat jatkuneet jo jonkin aikaa. Seuran puolelta haluttiin kiivaasti jatkaa yhteistyötä espanjalaisen kanssa.

“Hänen kahden kautensa aikana hän on onnistunut luomaan uskomattoman hengen joukkueen sisälle ja ollut iso tekijä kehityksessämme kentällä ja sen ulkopuolella”, Cityn puheenjohtaja Khaldoon Al Mubarak hehkutti. “Siten hän on ruumiillistanut intohimon ja sitoutumisen jota kaikki tunnemme seuraa kohtaan.”