Advertisement

Guardiolan mukaan City voi parantaa entisestään – “Emme ole vielä riittävän hyviä”

Manchester City avasi valioliigakautensa 0-2 vierasvoitolla Arsenalista. Joukkue voitti samoin numeroin Community Shieldin viikkoa aikaisemmin Chelseaa vastaan. Viime kausi päättyi seuran dominoivaan mestaruuteen peräti 19 pisteen erolla Manchester Unitediin. Joukkueen manageri Pep Guardiola uskoo tästä huolimatta, että joukkueella on yhä varaa parantaa. Pelaajien pitää vain pysyä jatkuvasti riittävän nälkäisinä.

“Tietenkin meidän tavanomainen tasomme on korkea. Emme voi kieltää sitä. Olen sanonut usein, että minusta voimme silti parantaa. Emme edelleenkään ole riittävän hyviä tietämään tarkalleen mitä tehdä kaikissa tilanteissa. Keskimäärin en kuitenkaan voi olla enempää tyytyväinen siihen, mitä näin Chelseaa ja Arsenalia vastaan”, Guardiola kertoi Arsenal-ottelun jälkeen.

“En voi kysyä pelaajilta oletteko nälkäisiä, sillä tietenkin he sanovat olevansa.”

“Kuinka he näyttävät nälkänsä? Täällä, kentällä. Sillä, mitä näen harjoituksissa ja otteluissa, kuten Chelseaa ja Arsenalia vastaan.”

“Tämä oli kuitenkin vasta ensimmäinen ottelu, joten emme tuomitse tapahtunutta. Olemme omia itseämme ja jos vastustaja senkin jälkeen voittaa meidät, me sanomme heidän ansainneen sen.”

Ihan hetkeen Cityä ei ole valioliigassa voitettu. Joukkueen edellinen tappio oli seitsemäs päivä huhtikuuta, jolloin Manchester United haki Ettihadilta 2-3 vierasvoiton.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom