Advertisement

Gündogan ei kiirehdi päätöstä uudesta sopimuksesta

Kenties yksi Manchester Cityn supertähtiä vilisevän joukkueen aliarvostetuimmista pelaajista on saksalainen keskikenttäpelaaja Ilkay Gündogan. Hyökkäyspään tehomiehet vievät kenties ansaitustikin suurimmat otsikot, mutta silti aiemmin urallaan vakavista loukkaantumisista kärsinyt Gündogan on noussut yhdeksi manageri Pep Guardiolan luottomiehistä.

Tällä kaudella Gündogan on pelannut Valioliigassa 24 ottelussa. Vain loukkaantumiset ovat pitäneet hänet poissa kentältä. Viimeiset kuusi ottelua sarjassa hän on pelannut alusta loppuun, kaikki voittoja. 28-vuotias on onnistunut iskemään myös ihan mukavat viisi maalia.

Tämän kauden jälkeen Gündoganilla on sopimusta Cityn kanssa jäljellä enää vuosi. Hänellä ei itsellään ole kuitenkaan kiirettä tekemään päätöksiä jatkosopimuksen suhteen.

“Päätöstä ei ole vielä, muuten olisin jo kirjoittanut uuden sopimuksen tai hylännyt sen”, Gündogan totesi Sky Sportsin mukaan. “Sanoisin, että keskustelut ovat käynnissä, mutta en tunne asiasta suurta painetta. Olemme yhä kaikissa kilpailuissa mukana ja haluamme voittaa niistä jokaisen. Tietysti joku päivä päätös täytyy tehdä, mutta olen hyvin onnellinen täällä tällä hetkellä, etenkin kun katsoo kuinka pelaamme Pepin alaisuudessa.”

Guardiola itse sanoi hiljattain julkisesti haluavansa saksalaisen jatkavan, mutta antaa tämän tehdä rauhassa oman päätöksensä.

“Sanoin lehdistötilaisuudessa, että haluaisimme jatkaa sopimusta, mutta se on hänen ja seuran välinen asia joten en tiedä”, Guardiola totesi. “Toivoisin, että hän jää, mutta samalla haluan myös hänen haluavan jäädä. Jos hän ei halua jäädä hänen täytyy lähteä. Mutta me haluaisimme jatkaa hänen kanssaan.”