Advertisement

”Haluamme voittaa pokaalin Wengerille” Granit Xhaka keroo Eurooppa-liigasta

Arsenal kohtaa Eurooppa-liigan välierissä Atletico Madridin. Monien mielestä otteluparissa kohtaavat kisan tämän hetken kaksi suurinta ennakkosuosikkia. Atletico matkaa tulevana torstaina Emiratesille ja viikon päästä on Arsenalin vuoro matkustaa Madridiin. Arsenalin keskikenttäpelaaja Granit Xhakan mukaan joukkue haluaa voittaa Eurooppa-liigan seuran kesällä jättävälle pitkäaikaiselle managerilleen.

Wenger on viettänyt seurassa 22-vuotta. Pokaaleita on tullut, mutta Euroopan kentiltä palkintokaapissa ei ole vielä ensimmäistäkään.

”Meillä on yksi kuukausi aikaa yhdessä. Haluamme antaa hänelle jotain erityistä tänä aikana. Me haluamme voittaa pokaalin hänelle, meille ja kannattajille”, Xhaka kertoi West Ham –ottelun jälkeen.

”Kaikki tietävät, mitä hän on saavuttanut 22-vuoden aikana Arsenalissa.”

”Me tiedämme pelaajina, että pelatessamme hyvin, kukaan ei puhu pomosta. Se on osa jalkapalloa ja elämää. Meidän on hyväksyttävä se ja mentävä eteenpäin.”

”Kaikki tietävät hänen laatunsa. Sen miten hän on hankkinut pelaajia tyhjästä. Toivon hänen jatkavan valmentamista.”

Atletico Madrid tulee olemaan joukkueelle erittäin suuri haaste. Atleticon Diego Costa on näillä näkymin loukkaantumisen takia sivusta ensimmäisestä osasta, joka on Arsenalille hyvä uutinen. Costalla on ollut tapana löytää maaliverkko otteluissa Arsenalia vastaan.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom