Advertisement
" "

Harry Kane toipuu etuajassa – mukana jo viikon päästä?

Tottenham Hotspurin tähtihyökkääjä Harry Kane on toipunut hyvin tammikuun alkupuolella kärsimästään nilkkavammasta. Kane on jo ottanut osaa joukkueen harjoituksiin ja saattaa olla pelikentillä aiemmin kuin alunperin luultiin.

Manageri Mauricio Pochettinon mukaan Kanea joudutaan jopa kieltämään rasittamasta itseään liikaa, niin kova on hyökkääjän hinku takaisin kentille.

“Hän kehittyy erittäin hyvin, jopa fantastisesti”, Pochettino sanoi Sky Sportsin mukaan. “Meidän täytyy käskeä häntä lopettamaan joka päivä, koska hän haluaa olla edelle toipumisaikatauluaan ja hän on hyvin optimistinen. Hänen päättäväisyytensä pelata niin pian kuin mahdollista on uskomatonta.”

Alun perin Tottenham tiedotti, että Kanen odotetaan palaavan täyteen harjoitusvahvuuteen maaliskuun alussa. Mies on kuitenkin selvästi edellä tuota aikataulua. Pochettinon mukaan Kane ei ole vielä valmis pelaamaan viikonloppuna Leicesteriä vastaan eikä keskiviikon Mestarien liigan ottelussa Borussia Dortmundia vastaan, mutta sen jälkeen paluu on jo mahdollinen.

“Kun häntä katsoo, hän on lähes valmis pelaamaan, mutta meidän täytyy olla myös realistisia”, Pochettino jatkoi. “Mielestäni hän on hyvin lähellä paluuta, ei sunnuntaina eikä vielä keskiviikkonakaan mutta katsotaan tilannetta sen jälkeen.”

Liigassa Tottenham on pärjännyt tuloksellisesti Kanen poissaolon aikanakin hyvin. Kolmesta ottelusta on tullut yhtä monta voittoa. Vaikeampaa on ollut cupeissa. Chelsea kaatoi Tottenhamin liigacupin välierissä rangaistuspotkujen jälkeen ja Crystal Palace tiputti Tottenhamin FA Cupin neljännellä kierroksella 2-0 -voitollaan.