Advertisement

Harry Kane uskoo Spursin voittavan pokaalin tulevalla kaudella – ”Se antaa meille itseluottamusta”

Kuva: TT, Michael Dalder

Englantilaishyökkääjä Harry Kane uskoo Tottenhamin pystyvän voittamaan pokaalin tulevalla kaudella.

Spurs eteni viime kaudella aina Mestarien liigan finaaliin asti, jossa Liverpool oli kuitenkin vahvempi maalein 2-0. Valioliigassa pohjoislontoolaiset sijoittuivat sijalle neljä, keräten 27 pistettä vähemmän kuin valioliigamestaruutta juhlinut Manchester City.

Tottenham vahvisti kesällä rivejään keskikenttäpelaaja Tanguy Ndombelella, josta tuli seuran kaikkien aikojen kallein pelaajahankinta. Sittemmin siirtomarkkinoilla on ollut kuitenkin hiljaista ja Spurs-manageri Mauricio Pochettino on valitellut medialle, ettei hänellä ole sanavaltaa seuran pelaajahankinnoissa.

Kane kuitenkin uskoo, että Spurs hyötyy siitä, ettei se ole pelaajamarkkinoilla liiemmin rellestänyt, vaan joukkue on pitkälti sama mitä viime vuosina.

”Joukkueena olemme oppineet paljon viime vuosina. Monet meistä ovat pelanneet keskenään jo pitkään”, Kane sanoi.

”Tietenkin tiedämme, että se [pokaalin voittaminen] tulee olemaan vaikeaa, koska Valioliigassa ja Mestarien liigassa olevat joukkueet ovat niin hyviä. Se, että pääsimme viime vuonna Mestarien liigan finaaliin, antaa meille itseluottamusta Valioliigaan, koska tiedämme, että voimme voittaa isot joukkueet.

Manchester City ja Liverpool lähtevät tulevaan kauteen suurimpina mestarisuosikkeina. Spursin mahdollisuuksiin ei usko juuri kukaan muu paitsi seuran omat kannattajat.

”Tietenkin ihmisten katseet kiinnittyvät Manchester Cityyn ja Liverpooliin viime kauden jälkeen. Monet uskovat heidän tekevän sen uudestaan, mutta kuten tiedämme, Valioliigassa se ei ole aina niin helppoa.”, Kane jatkoi.

”Meidän on uskottava itseemme ja käytettävä motivaationa sitä, että ihmiset eivät usko meihin.”

Valioliigan maalikuninkuuden kausina 2015-16 ja 2016-17 voittaneella Kanella on vain yksi tavoite tulevalle kaudelle.

”Tavoitteenani on voittaa pokaali Spursille.”, Kane sanoi päättäväisesti.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!