Advertisement

Harry Maguire kertoo jatkosopimuksen olleen palkinto hyvästä viime kaudesta

Leicester-puolustaja Harry Maguire on noussut pienessä ajassa tuntemattomasta pelaajasta koko maailman tietoisuuteen.

Maguire siirtyi kesällä 2017 Leicesterin riveihin 17 miljoonan punnan siirtosummalla Hull Citystä. Englantilaistoppari pelasi vahvan valioliigakauden Leicesterin riveissä ja ansaitsi sen myötä paikkansa myös Englannin MM-kisajoukkueessa.

Kesän siirtoikkunan aikana Maguire herätti kiinnostusta jo Manchester Unitedin kaltaisessa suurseurassa, mutta englantilainen päätti jäädä kettujen riveihin.

Maguire solmi Leicesterin kanssa viime viikolla peräti viiden vuoden jatkosopimuksen, jonka myötä myös hänen palkkansa nousi valtaisasti, peräti 90 000 puntaan viikossa. Englantilaisen mielestä sopimuksen allekirjoittaminen oli helppo päätös ja se oli palkinto hänen loistavasta viime kaudesta.

”Palattuani MM-kisoista istuin alas omistajien kanssa ja he toistivat sen, mitä he haluavat tehdä, Maguire kertoi.

”He halusivat palkita minut hyvästä kaudesta ja ilmeisesti myös onnistuneiden MM-kisojen johdosta.

”Odotan nyt innolla tulevaisuutta ja sitä, että näemme mihin voimme yltää joukkueena.

Maguirelta kysyttiin myös, oliko siirto Manchester Unitediin mahdollista kesällä.

”Ei, en usko niin. Sieltä oli vähän kiinnostusta, mutta minulla oli aina mielessäni se, kun puhuin omistajien kanssa, jotka halusivat pitää minut joukkueessa ja pidentää sopimustani, että haluan pelata tässä joukkueessa.

”Viimeiset kaksi kautta ovat olleet merkittäviä itselleni. Putosimme Hullin kanssa Valioliigasta jonka jälkeen siirryin kesällä tähän loistavaan joukkueeseen.

”Pelasin viime kaudella jokaisen valioliigaottelun ja pääsin MM-kisajoukkueseen ja etenimme välieriin asti, josta olen todella ylpeä.