Advertisement

Harry Maguiren tilanne puhututtaa – ManU-legenda ohjeistaa Solskjaeria toimimaan kuten Ferguson

ManUn puolustajalegenda Rio Ferdinandin mukaan Ole Gunnar Solskjaerin tulisi nyt seurata Sir Alex Fergusonin esimerkkiä ja pudottaa joukkueen kapteeni Harry Maguire penkille.

27-vuotias Maguire pidätettiin elokuussa Mykonoksen saarella Kreikassa, ja on sen jälkeen ollut kuin varjo itsestään pelikentillä.

Keskiviikkona Maguire otti Englannin maajoukkuepelissä punaisen kortin vain 32. peliminuutin jälkeen, joka oli kuin kirsikka kakun päällä huonojen pelisuoritusten putkessa.

Ferdinandin mukaan tauko Manchester Unitedin toiminnasta voisi tehdä hyvää entlantilaispuolustajalle, jolla on ollut viime aikoina vaikeuksia sekä kentällä että sen ulkopuolella.

– Ole Gunnar Solskjaerilla on iso työ käsissään, ja mielestäni hänellä on tässä nyt tärkeä tehtävä. Olisiko hänen kenties aika antaa Maguirelle vähän lepoa, antaa hänen koota itsensä ja rakentaa itseluottamuksensa takaisin ylös, Ferdinand pohti BBC:llä.

– Aikoinaan minut jätettiin pois yhdestä pelistä. Muistaakseni se oli vieraspeli Middlesbroughia vastaan. Ferguson tuli luokseni ja sanoi ”palaa takaisin perusasioihin, harjoittele hyvin ja palaat takaisin joukkueeseen”.

– Näin tapahtui ja minulla oli kaikki hyvin. Se on vain joskus se pieni paine, jonka poistuminen voi todella auttaa sinua.